Epäonnistunut hiustenvärjäys

Epäonnistunut hiustenvärjäys

Apua, epäonnistunut hiustenvärjäys! Mitä asialle voi tehdä jos pipo tai hellehattu ei ole sopiva ratkaisu?

Värjäyksen mennessä mönkään se voidaan kyllä useimmiten korjata. Korjaaminen ei kuitenkaan ole mikään ihan helppo homma, varsinkin jos joku toinen on tehnyt sen värjäyksen. Silloin ei ole hirveän hyvin tiedossa, mitä kaikkea hiukselle on jo tehty ja millä aineilla.
Jotakin voi toki päätellä itse hiuksestakin; miltä se näyttää ja mitä asiakas itse siitä kertoo.

Epäonnistunut värjäys - mitä on tehtävissä?

Älä vaivu epätoivoon! Ole yhteydessä värjäyksen tehneeseen ammattilaiseen ja kerro että et ole tyytyväinen lopputulokseen. Parasta tämä olisi kertoa tietenkin jo heti kampaamossa.

Ammattilaiset arvostavat asiakkaan mielipidettä ja ammattiylpeys on iso asia; pääsääntöisesti halutaan korjata asia, jos asiakas ei ole tyytyväinen.

Epäonnistunut hiustenvärjäys pipon alla piilossa

Miten epäonnistunut hiustenvärjäys korjataan?

Jos lopputulos on todella kaukana halutusta väristä, niin hiukseen voidaan tehdä värin poisto. Eli kemiallinen väri poistetaan hiuksesta kokonaan. Tähän on olemassa ihan omat tuotteensakin, mutta väriä voi poistaa ihan tavallisella vaalennusaineellakin, hapetteen kanssa.

Vaalennusväri ei sovellu värinpoistoon, koska väri ei vaalenna toista väriä, vaan ainoastaan värjäämätöntä hiusta.

Jos kyse on pienestä tummuuseron säätämisestä tai vivahteen vaihtamisesta, niin voidaan tehdä myös kevyempi vaalennuspesu. Siinä sekoitetaan vedestä, shampoosta ja vaalennusaineesta massa, jolla hiukset pestään ja näin saadaan kevyt värin poisto tapahtumaan.

Myös suoraväriä voidaan poistaa hiuksista, siihen erityisesti valmistetulla aineella. Suoraväri ei lähde vaalennusaineella tai värinpoistopesulla, vaan väri kirkastuu entisestään, jos sitä yritetään vaalentaa.
Sitten voidaan alkaa värjätä uudestaan. Väri-konsultaatio on tehtävä huolellisesti, jotta mokilta vältyttäisiin. Jokainen värjäyskerta on kuitenkin rasite hiuksille.

Kampaajan ammattitaito ja kokemus kannattaa hyödyntää

Kuvat ovat aina hyviä, koska niistä näkee heti, millaista lopputulosta halutaan. Mutta myös sanallinen selvitystyö on tehtävä huolellisesti, jotta selviää, puhuuko asiakkaan kanssa varmasti samaa kieltä.

Ihmiset kokevat esim. värit eri tavalla. Punainen on aina hyvä esimerkki. Jollekin pieni häivähdys punaista esim. ruskeassa värissä on jo riittävä ja jollekin taas paloauton punainen on ihan arkinen väri hiuksissa.
Senkin takia on tärkeää käydä värikeskustelu hyvin huolellisesti, jotta vältyttäisiin eitoivotulta lopputulokselta.

Saako epäonnistuneen värjäyksen korjattua?

Välttämättä ei heti saavuteta toivottua lopputulosta, mutta suuntaa saadaan. Tämä on tietenkin yksilöllistä ja riippuu hiuksesta ja hiuksen historiasta.

Kuvat alla nuoresta naisesta, joka oli halunnut ruskeat hiukset ja niihin vaaleita raitoja.
Hiustenvärjäys oli epäonnistunut ja hän varasi ajan korjausta pyytäen. Tiedossa ei ollut, mitä värejä hiuksiin oli käytetty.

Punaiset hiukset siis ei ollut toiveena ja sitä punaisuutta lähdettiin poistamaan. Muutama tunnin ja työvaiheen jälkeen lopputulos oli jo huomattavasti lähempänä asiakkaan toiveita.

Usein kysyttyä epäonnistuneesta värjäyksestä

Epäonnistunut hiustenvärjäys ja sen korjaaminen

Voi. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen kampaajaan ja pyri kertomaan mitä hiuksille on tehty. Olisi hyvä selvittää myös aineet, joita on käytetty. 

Hinta on suunnilleen sama, kuin värjäystöissä yleensäkin.Tosin, jos aikaa kuluu tunti-kaksi enemmän, siitä luonnollisesti laskutetaan.

Luota ammattilaiseen värinpoistoissa. Riski hiusten vaurioitumiseen täytyy huomioida rankoissa käsittelyissä.

Hyödynnä ale-ajat ja palvelut

Alennukset eivät koske hiustenpidennyksiä.

Eläkeläis-alennus

-20%

Aamupäivisin klo 10-12.00

Äitiysvapaa

-20%

Äitiyslomalla/-vapaalla olevat ÄIDIT

Muut tarjoukset

Seuraa tarjouksia myös Facebookissa