PALVELUT JOTKA SAAVAT LOISTAMAAN - JOKA PÄIVÄ

Hiusten leikkaukset

Hius-lookin toimivuus lähtee aina hyvästä leikkauksesta. Halusitpa perinteisempää mallia tai revittyä rokki-lookia, niin kyllä onnistuu! Pidän erityisesti hiustenleikkauksista ja toivon, että haastat minut tekemään juuri Sinun toiveisiisi ja hiustenlaitto-tottumuksiisi sopivan leikkausmallin!

Hiusten leikkaukset

Yksi- tai monisävyvärjäys, you name it! Kevyt-ja kestovärit, sekä raidoitukset, leikkiä väreillä! Mielikuvitus ja väripaletti on rajaton ja sitä hyödyntämällä saadaan Sinunkin hiuksiisi juuri sopiva väri ja uskomaton kiilto!

Hiusten vaalennus

Hiusten vaalennus vaatii ammattitaitoa. Useimmiten vaalennukseen tarvitaan myös keltaista taittava sävyte.
Lue lisää hiusten vaalennuksesta.

Permanentit ja rakennekäsittelyt

Lyhyet hiukset saavat kivasti volyymia tukikäsittelystä. Pidemmät hiuksetkin kaunistuvat kiharoilla. Myös helposti rasvoittuva hius saa jatkoaikaa pesukertojen väliin, kun hiuksiin on laitettu sopiva permanentti/tukikäsittely. Myös osapermanentit ovat hyvä apu silloin, kun vaivana on esim. voimakas pyörre takaraivolla.

Hiusten pidennykset

Pidennyksillä/ tuuhennoksilla saa nopeasti pituutta ja/tai lisää hiusmassaa. Tai kauniin värisiä raitoja, jotka eivät haalistu pesuissa. Osa-pidennykset ovat myös suosittuja, jos halutaan pientä-suurta muutosta tiettyyn osaan hiusta, esim sivuille tai taakse. Pidennykset ja tuuhennokset ovat aitoa hiusta, joten ne sulautuvat omiin hiuksiisi täydellisesti ja voit käsitellä niitä, kuin omiasi. Valittavanasi on sinetti- ja teippipidennykset.

Kampaukset

Juhla- ja hääkampaukset eivät vaadi aina pitkää hiusta. Kauniin nutturamaisen kampauksen saa myös lyhyempäänkin hiukseen ja lisäkkeiden käyttö on aina sallittua! Suurempaan juhlaan on hyvä varautua tekemällä myös koekampaus, jolla varmistetaan mieleinen lopputulos. Kampauksien luomisessa jos missä saa luovuus kukoistaa!

Pigmentointipalvelu hiuksille

Kun hiuksiisi ottama väri/raita alkaa haalistua, mutta et halua riskeerata kylppärisi pintoja erilaisilla pigmentoivilla tuotteilla, esim. värishampoolla tai hoitoaineella! Värisi saa virkistyksen ja Sinä rentouttavan hiuspohjan hieronnan pigmentoinnin aikana.

Opastus omien hiusten laittamiseen

Nyt mulla on makee tukka, mutta mitä mä sillä teen eka pesun jälkeen??! Opi tuntemaan omat hiuksesi, niihin parhaiten sopivat tuotteet ja halutessasi kädestä pitäen opastus, miten esim. föönaat hiuksesi, opit nopeita kampauksia tai letityksiä. Sisällön voimme laatia tarpeidesi mukaan. No more bad hair days! Hinnoittelu: tuntiveloitus. Palvelut miehille ja naisille.

Meikkaukset

Kun haluat korostaa parhaita puoliasi ehostuksella, arjessa tai juhlassa! Ammattilaisen tekemä ehostus on kestävä ja voit nauttia huoletta kauniina olemisesta, satoi tai paistoi. Lisäksi voit saada vinkkejä myös omaan meikkaukseesi!

02 231 6434

Hyödynnä ale-ajat ja palvelut

Alennukset eivät koske hiustenpidennyksiä.

Eläkeläis-alennus

-20%

Aamupäivisin klo 10-12.00

Äitiysvapaa

-20%

Äitiyslomalla/-vapaalla olevat ÄIDIT

Muut tarjoukset

Seuraa tarjouksia myös Facebookissa

Asiakaskokemuksia - kampaamopalvelut

Kävin ekaa kertaa ja varmasti menen uudestaankin, niin kiva mun uudesta tukasta tuli 🙂 Ihana päähieronta sai olon tuntumaan erityiseltä, jotain sellaista mitä en muista kampaamoista ole löytänyt
Sini
Seitsemän vuoden ajan olen käynyt Pauliinalla : koskaan ei ole ollut lähtiessä muuta kuin hyvä mieli, - ja mieluinen kampaus! Juhliin on Pauliina taikonut mun vähäisistä hiuksista uskomattoman upeita kampauksia!!!
Lea
Sain todella helpot ohjeet miten laittaa hiuksia. Nyt (lähes) joka päivä kampaus kunnossa pienellä vaivalla. En olisi uskonut että voi olla näin helppoa. Suosittelen todella! Tämä on muuttanut mun käsityksen hiusten laittamisesta kotona.
Jaana
Lapsetkin käy mielellään, kun on tutuksi tullut ihminen ja rauhallinen ilmapiiri. Arvostan helppoutta ja laadukkaita palveluja.
M.