KAMPAAJA TURKU

kampaaja Turku
Hyvä kampaaja Turku Hius Design Pauliiina
Paras kampaaja?
Mistä tunnistaa hyvä kampaaja?

Hyvä kampaaja kuuntelee sinua, tutkii sinua ja pyrkii tuomaan parhaat piirteesi esille ja tekee taidokkaat leikkaukset, jotka osaat laittaa myös kotioloissa.

MITÄ ASIAKKAAT KERTOVAT

Hyvä kampaaja Turku Hius Design Pauliiina

Seitsemän vuoden ajan olen käynyt Pauliinalla : koskaan ei ole ollut lähtiessä muuta kuin hyvä mieli, - ja mieluinen kampaus! Juhliin on Pauliina taikonut mun vähäisistä hiuksista uskomattoman upeita kampauksia!!!

Lea

Kävin ekaa kertaa ja varmasti menen uudestaankin, niin kiva mun uudesta tukasta tuli 🙂 Ihana päähieronta sai olon tuntumaan erityiseltä, jotain sellaista mitä en muista kampaamoista ole löytänyt. Ihan paras kampaaja Turussa.

Sini

Erinomaista palvelua. Tyttärelle loihdittiin upea kestävä meikki ja kampaus vanhojen tansseihin👍

Susanne

TAIDOKKAAT LEIKKAUKSET,
JOTKA OSAAT LAITTAA MYÖS KOTIOLOISSA

Kampaajan kerotmaa

Vau!

Ihan pakko hehkuttaa!!

Sain ihanan mahdollisuuden olla mukana Aninkaisten Sävelen musiikkivideon teossa. Sain kunnian laittaa upean laulajan, Sanna Vartiaisen, hiukset ja meikin videolle. Mikäli video ei aukea, kokeile tätä linkkiä.

HiusDesign Pauliina – kampaamo Turku – Sinua varten.

Ajanvaraus >>>

KAMPAAJA TURKU

kampaaja Turku
Hyvä kampaaja neuvoo sinua hiusten hoidossa

Hoidettu hius on kiiltävä, koska valo taittuu sileästä hiuksen pinnasta paremmin, kuin rosoisesta pinnasta, jossa hiussuomut ovat auki, tai niitä puuttuu kokonaan.

Liiallisesti, tai vääränlaisilla tuotteilla hoidettu hius on usein veltto ja voi rasvoittua helpommin, koska hius makaa hiuspohjan päällä. Suomalainen hiuslaatu, joka on usein ohut, asettaakin melkoiset vaatimukset hiustenhoitotuotteille, koska niiden pitää olla tarpeeksi hoitavia, muttei liikaa.

Sähköinen hius on kuiva ja varsinkin talvella sähköisyys korostuu kuivan huoneilman takia. Hius voi olla kuiva myös ns. luonnostaan, esim. afro hius ei sisällä juuri lainkaan vettä. Sen takia myös hius pörröstyy kosteassa ilmassa, koska kuiva hius avaa pintakerroksensa ja haluaa imaista kosteusmolekyylin itseensä.

Hoitomenetelmät

Ammattikielessä puhutaan pikahoitoaineesta, mikä normaali kuluttajalle on hiuksista pois huuhdottava hoitoaine. Tämä hoitoaine laitetaan hiukseen shampoopesun jälkeen. Sillä voi myös esim. freesata muuten puhtaat, mutta vaikka hikiset hiukset shampoon sijasta.
Hiuksista olisi hyvä puristella liika vesi pois, ettei se laimenna hoitoaineen tehoa.
Perisynti yleensä on se, ettei hoitoainetta pidetä riittävän kauan hiuksessa, vaan se huuhdotaan ennenaikaisesti pois, jolloin teho jää huonoksi. Moni laittaa tämän pikahoidon myös saunaan, mikä ei ole kovin suositeltavaa, koska pikahoitoa ei ole tehty kestämään lämpöä, vaan se voi palaa
hiukseen kiinni.

Tehohoito / hiusnaamio
Hiusnaamio olisi hyvä laittaa tietyin väliajoin, esim. kerran viikossa. Se on pikahoitoainetta hoitavampi ja sen vaikutusaika on myös pidempi. Tehohoitoa voi tehostaa lämmöllä ja sen voikin laittaa saunan lämpöön, mutta hiukset olisi hyvä silti laittaa pyyhkeen sisään. Hiusnaamioita löytää myös sävyllisenä, eli sävyttävän naamion kanssa voi myös freesata värjättyjen hiusten väriä.
Hiuksiin jätettävät hoidot
Hiuksiin jätettävät hoidot ovat omiaan silloin, kun tarvitaan esim. ekstra kosteutusta kuiviin ja sähköisiin hiuksiin, halutaan suojata hiukset auringolta ulkona, tarvitaan pesun jälkeen lisää selvittävyyttä, tai jos muut hoitoaineet tuntuvat liian raskailta. Usein hiuksiin jätettävä hoitoaine on myös parempi vaihtoehto kuin ei mitään hoitoainetta silloin kun aikataulu on tiukka.
Silikonit

Silikonit joutuivat taannoin pannaan ja niitä suorastaan kammoksuttiin. Sen aikaiset silikonit olivatkin melkoista tavaraa ja vaikka ne tekivätkin hiuksista superkiiltävät, niin ne alkoivat hiuspohjassa kertyä hiustuppiin ja pahimmassa tapauksessa hiustuppi meni niin umpeen, että se alkoi aiheuttaa hiusten lähtöä, kun hiusjuuri tukehtui kuoliaaksi.

Nykyaikaiset silikonit ovat huomattavasti kesympiä, eivätkä enää aiheuta tukkeumia, mutta silti välttäisin laittamasta silikoni-hoitoaineita hiusjuuriin, koska ne voivat tehdä hiuksista liian hoidetut ja aiheuttaa hiusten veltostumista. Paikallaan silikoniset tuotteet ovat hiusten pituuksissa ja
latvoissa, jotka tarvitsevat enemmän hoitoa. Samoin on hiusöljyjen laita.

Mikä hiusta kuluttaa?

Hiuksia kuluttavat mekaaninen rasitus mm. pesu ja harjaus, joita hiuksiin kohdistuu esim. vuoden aikanakin merkittävä määrä. Hius kuluu myös erilaisissa käsittelyissä, värjäyksissä ja rakennekäsittelyissä. Myös
kuumuus, esim. sauna ja kuumatyökalut, ohentavat hiusta. Yli 50 asteen lämpötilassa hiuksesta alkaa haihtua hyaliinia, joka mm. pitää hiussuomut kiinni toisissaan ja antaa hiukselle paksuutta. Hiuskoristeet ja
pampulat voivat kuluttaa hiusta ja siksi niiden paikkaa olisi hyvä vaihdella.